Kivi-juhlien pandemiainfo

Kivi-juhlien tartuntatorjuntasuunnitelman mukaisesti ohjeistamme katsojia ennakkoon huomioimaan seuraavaa:

Tapahtumaan ei saa tulla sairaana mm. nuha, yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

Katsomosta 2/3 on katettu ja katsojamäärä rajoitettu puoleen: 360 paikkaa. Katsomoon on merkitty joka toinen rivi suljetuksi. Seurueet voivat istua yhdessä, mutta on huomioitava 1 m turvaetäisyys muihin seurueisiin. Sateen sattuessakin on pidettävä turvavälit.

Noudata hyvää käsihygieniaa, yski turvallisesti hihaan tai paperiliinaan ja käytä käsidesiä, mitä on saatavilla jokaisessa myyntipisteessä. Huomioi turvaetäisyydet myös jonotettaessa. WC-tiloissa on käsienpesumahdollisuus.

Lipunmyynti

 • Osta lippusi ennakkoon www.lippu.fi
 • Mikäli haluat ostaa lippusi Taaborinvuorella, niin suosi lähimaksua.
 • Väliaikatarjoilut ja myyntipisteet

  • Varaa ja maksa väliaikatarjoilusi ennakkoon vähintään viikkoa ennen tilaisuutta.
  Kysy lisää: info (at) kivijuhlat.fi

  Lue väliaikatarjoiluista lisää tästä

  Pöytiä on rajoitetusti. Ripeille ennakko-ostajille tilanteen mukaan varataan oma nimetty pöytä. Tilaus noudetaan paikan päällä noutopisteestä.

  • Mikäli haluat ostaa väliaikatarjoilusi Taaborinvuorella, niin osta mieluiten ennen esitystä tuotetiketit valmiiksi. Tuotetikettien ostaneille on oma noutopiste väliajalla. Mikäli ostat suoraan myyntipisteistä suosi lähimaksua.

  • Tapahtuma-alueella on n.150 pöydällistä istumapaikkaa ja katsomoon saa mennä alkoholittomien tuotteiden kanssa nauttimaan väliaikatarjoiluista. Pidä turvaetäisyys muihin seurueisiin.

  WC-tilat siivotaan ennen tapahtumaa ja tartuntapinnat desinfioidaan kahdesti tapahtuman aikana.

  Lue kunnan sivuilta miten Taaborinvuorella estetään koronan leviämistä.