Nurmijärven Kivi-juhlat ry.

Nurmijärven Kivi-juhlat ry:n tarkoituksena on Aleksis Kiven perinteen vaaliminen ja Kiven tuotannon, elämän sekä aikakauden tunnetuksi tekeminen taiteen eri ilmaisukeinoin järjestämällä Kivi-juhlia sekä muita Kiveä ja Kiven tuotantoa tunnetuksi tekeviä tilaisuuksia. Yhdistys järjestää myös teatteritaiteen opetusta.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen yhdistyksen tarkoitusperät hyväksyvä 18 vuotta täyttänyt henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Jäseneksi hyväksymisestä päättää johtokunta.

Kunniajäseneksi voidaan kutsua yhdistyksen etuja ja tarkoitusperiä erityisesti edistänyt henkilö. Kunniajäseneksi kutsuu ja jäsenyyden hyväksyy johtokunta. Kunniajäsen on jäsenmaksuista vapaa.

Yksityishenkilöt maksavat vuotuisen jäsenmaksun ja yhteisöjäsenet yhteisöjäsenmaksun. Sekä henkilöt että yhteisöt voivat maksaa kertakaikkisen ainaisjäsenmaksun. Maksujen suuruuden päättää syyskokous.

Vuonna 2021 yksityishenkilöiden vuosijäsenmaksu on 30 e ja ainaisjäsenmaksu 100 e.
Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksu on 170 e ja vastaava ainaisjäsenmaksu 500 e.

Yhdistyksen hallituksena toimii johtokunta, jonka valitsee syyskokous.

Vuonna 2021 johtokunnan kokoonpano on seuraava:

Lea Hirvasniemi-Haverinen, puheenjohtaja (p. 040 595 3956)

Mikko Hyypiö, varsinainen jäsen, varapuheenjohtaja 27.4.21 lähtien

Maija Tervonen, varsinainen jäsen, sihteeri/jäsenvastaava

Stella Wnuk, varsinainen jäsen

Niina Lehtinen, varsinainen jäsen

Marjut Timonen, varsinainen jäsen 27.4.21 lähtien

Maija Auramies, varajäsen
Markku Jalava, varajäsen

Minna Pitzén, varajäsen 27.4.21 lähtien

Kunnanhallituksen nimeämät jäsenet:

Mia Fagerström, varsinainen jäsen
Leena Koskela, varajäsen

Nurmijärven Kivi-juhlat ry:n toimistonhoitajana toimii Irja Rättö.

Toimisto on avoinna sopimuksen mukaan osoitteessa Kuokkalantie 2, 01900 Nurmijärvi

Puhelinaika keskiviikkoisin klo 12-15 p. 050 584 1834