Nurmijärven Kivi-juhlat ry.

Kivi-juhlien toimisto on avoinna sopimuksen mukaan. Soita ja sovi tapaaminen.

Kuokkalantie 2
Korsisaaren liiketalo, sisäpiha, 2. kerros
01900 Nurmijärvi

P. 050 584 1834 / toimiston puhelinaika keskiviikkoisin klo 12-15
P. 050 588 1834 / info
P. 040 595 3956 / Lea Hirvasniemi-Haverinen, puheenjohtaja

Lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto (at) kivijuhlat.fi


Kesäteatteri Palojoen Taaborinvuorella

Pysäköinti: Koulunkulmantie 34, Nurmijärvi (Palojoki) Tulkaa hyvissä ajoin ennen esityksen alkua!

Liikuntarajoitteiset katsojat saa tuoda autolla kesäteatterin mäen päälle katsomon läheisyyteen (reitin osoite on Palojoentie 272, Palojoki, viitoitus tienhaarassa). Autoa ei voi kuitenkaan jättää mäelle, vaan se on pysäköitävä Koulunkulmantien paikoitusalueelle.

Tavaratoimitukset: Palojoentie 272 (sovittava erikseen)

Tule Taaborille: Google Maps: Taaborin Kivi-juhlat


Näytä suurempi kartta


Omalla autolla: Meillä on hyvät, ilmaiset ja laajat paikoitusalueet liikenteenohjauksineen ja meille on helppo löytää. Voit seurata Aleksis Kiven syntymäkoti -opasteita. Suositamme tulemaan hyvissä ajoin.

Helsingin suunnasta: Aja Hämeenlinnanväylää (tie E12), nouse Klaukkalan liittymästä (liittymä 11, tie 132, Klaukkalantie) ylös. Ylitettyäsi moottoritien käänny oikealle Hämeenlinnantielle (tie 130). Jatka matkaa Hämeenlinnaan päin ja noin 4,5 kilometriä ajettuasi käänny oikealle Palojoelle (Metsäkyläntie).

Hämeenlinnan suunnasta: Käänny moottoritieltä (tie E12) Nurmijärven liittymästä (liittymä 13, tie 1311, Siippoontie) ylös oikealle, josta noin 800 metrin päästä vasempaan Hämeenlinnantielle (tie 130) Helsingin suuntaan ja noin 3 kilometrin päässä vasempaan Palojoelle (tie 139, Palojoentie). Pysäköintipaikka on noin 3 kilometrin päässä vasemmalla Koulunkulmantiellä.

Tässä myös kätevä karttalinkki (avautuu uuteen välilehteen): Koulunkulmantie 34 > Käytä reittihakua. > Tulos ohjaa Hämeenlinnan suunnasta tulevat eri tavalla, kuin edellä on selostettu. Kumpikin reitti toimii.

Idästä Tuusulan kautta tullessa reittiopas ohjaa aika mutkaiselle tielle. On parempi jatkaa Koskenmäen liikenneympyrästä suoraan tietä 139 (Nahkelantie) Palojoelle, kunnes opasteet Taaborin paikoitusalueelle.