Liity Nurmijärven Kivi-juhlat ry:n jäseneksi


Aleksis Kiven Kiven syntymäkoti avattiin museona vuonna 1951. Museon avajaisjuhlasta virisi ajatus, että nurmijärveläisvoimin olisi saatava aikaan myös "paremmanpuoleinen" kesäjuhla syntymäkodille. Toimintaa käynnistämässä olivat mm. näyttelijä Vilho Siivola ja teatterineuvos Vilho Ilmari. Alusta asti toimintaa on ollut tukemassa myös Nurmijärven kunta. Ajatusta lähdettiin kehittämään ja kesään 1953 mennessä oli raivattu talkoilla läheiselle, Kiven nimeämälle, Taaborinvuorelle näyttämöalue, katsomo ja kahvila-alue. Oli pystytetty näyttämörakennuksiksi lahjoitusaittoja ja rakennettukin näyttämölle "Karrin talo" ja sinnikkäästi harjoiteltu Nummisuutarit juhlanäytelmäksi, Eskona Juhani Nuotto. Ensimmäinen Kivi-juhla vietettiin 12.7.1953. Myöhemmin kun mukaan ohjelmaan tuli Seitsemän veljestä ja siten useampia esityspäiviä, niin juhlien nimikin muuttui muotoon Kivi-juhlat.

Mikäli teatterinharrastaminen ja Aleksis Kiven kieli on sydäntäsi lähellä, niin tule vaalimaan Aleksis Kiven perintöä ja hänen rikasta tuotantoaan. Tule kehittämään vapaaehtoista kulttuurityötämme ja kesäteatteriharrastustamme Aleksin leikkitanhuville Taaborinvuorelle.

Kivi-juhlat toimii harrastuspohjalta, pitkälti omarahoitteisesti sekä erilaisilla avustuksilla. Suurin osa yhdistyksen toiminnasta ja teatterityöstä tehdään vapaaehtoistyönä talkoilla. Kivi-juhlilla on tällä hetkellä toista sataa jäsentä, jotka haluavat olla mukana tekemässä ja tukemassa Aleksis Kiven perinnön vaalimista.

Nurmijärven Kivi-juhlat ry. on yhdistys, jonka varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen yhdistyksen tarkoitusperät hyväksyvä 18 vuotta täyttänyt henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö.

(Lue yhdistyksestä tarkemmin Yhdistys-sivulta.)

Henkilöjäsenet maksavat vuotuisen jäsenmaksun ja yhteisöjäsenet yhteisöjäsenmaksun. Sekä henkilöt että yhteisöt voivat maksaa kertamaksuna ainaisjäsenmaksun.
Maksujen suuruuden päättää aina yhdistyksen syyskokous.

Vuonna 2020 jäsenmaksut ovat seuraavat:

vuosijäsen 30 €
ainaisjäsen 100 €
yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksu 170 €
yritysten ja yhteisöjen ainaisjäsenmaksu 500 €

LIITY JÄSENEKSI ja TUO MUKAAN ystäväsi ja/tai sukulaisesi !

Ajankohtaiset jäsenedut vuonna 2020:

  • Mahdollisuus osallistua yhdistyksen toiminnan kehittämiseen
  • Jäsenet voivat ostaa kesän esityksiin lippuja alennuksella
  • Jäsenet saavat sähköpostitse jäsentiedotteita, missä kerrotaan ajankohtaisista asioista

Klikkaa alla olevasta kuvasta, täytä yhteystietosi ja liity joukkoomme!

Onko jäsenyydestä jotain kysyttävää? Soita jäsensihteeri Maikille 050 527 2164jaseneksi.jpg
Tervetuloa mukaan Kivi-juhlien käytännön toimintaan ja ryhdy talkoolaiseksi!

Taaborinvuoren teatteriesitysten toteuttamisessa Kivi-juhlilla on tarjolla paljon erilaista käytännön tekemistä mm. lavastukseen, puvustukseen, lipunmyyntiin ja kahvilatoimintaan liittyen.

Näytelmän valmistaminen on myös talkootyötä ja uusiin näytelmäprojekteihin etsitään näyttelijät ja muu henkilökunta syksyisin. Jäsenet saavat roolituksesta tiedon ensimmäisten joukossa.

Ota yhteyttä ja tervetuloa mukaan Kivi-juhlien iloiseen huonekuntaan Taaborinvuorelle!

Kaikki mahtuvat varmasti mukaan!

Lisätietoja jäsensihteeriltä:

Maikki Tervonen 050 527 2164

Maikki.tervonen (at) gmail.com