Seitsemän veljeksen vaellus la 18.9.

Ohjelmallinen vaellus Nurmijärven kirkonkylältä Aleksis Kiven lapsuusmaisemiin Taaborinvuorelle

Nurmijärven kulttuuripalvelut ja Nurmijärven kunta järjestävät Seitsemän veljeksen vaelluksen tulevana lauantaina 18.9. alkaen klo 9.30 Maaniitun koulun pihalta. Reitti päättyy Taaborinvuorelle. Tapahtuma toteutetaan nyt toista kertaa peräkkäin. Viime vuoden osallistujamäärä ja osallistujien palautteet kannustivat jatkamaan tänäkin vuonna iloisin mielin alkanutta perinnettä.


Koronatilanteen takia tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari4.nsf/ilmoall…

Lue lisää

Rakkaat katsojat, kiitos vierailustanne Olviretken pyörteissä!

Palautteenne olivat kannustavia ja tärkeitä. Teidän mielenkiinto ja innostus auttaa jälleen ensi kesän suunnittelussa tuottaa 70. juhlavuotemme kunniaksi näytelmä "Niin muuttuu mailma - Nummisuutarit". Ohjaajana Elina Kilkku. Olette lämpimästi tervetulleita ensi kesän juhlahumuun!

Järjestämme myös kesäkuun -22 alkupuolella seminaarin Klassikkojen uudet tulkinnat. Puhujina mm. Elina Kilkku, Samuli Reunanen, Atro Kahiluoto ja Aleksis Kiven Seuran puheenjohtaja Sakari Katajamäki. Tarkempi ohjelma ja aikataulu kevään -22 aikana.

Seuraa meitä myös somessa!
@kivijuhlat #kivijuhlat

Koe-esiintyminen eli Nummarikästinki järjestetään la 30.10. klo 11-18, Palojoen työväentalolla. (Meillä on varattuna myös edellinen perjantai klo 17-21, jos väkeä on tulossa paljon ja haluamme väljentää koe-esiintymisen kahdelle päivälle. Kerro, jos voit tulla jo perjantaina.)

Jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu assistentti(at)kivijuhlat.fi ja saat tehtävät ja -ohjeet.

Voit kertoa Kästingistä myös mieluusti kaverille, jota kiinnostaisi Kivi-juhlilla esiintyä! Näytelmä muotoutuu aina tekijöidensä mukaan eli kerro ilmoittautuessasi mitä osaat ja/tai mikä tehtävä sinua kiinnostaisi: puherooli (mikä?), tanssi, musisointi, laulaminen, hääväki, joka voi laulaa/tanssia/soittaa? Ja mitähän muuta vielä? Ehdota ja kerro rohkeasti.


Alla linkki netistä löytyvään Nummisuutarit-näytelmään.
(löytyy myös esperantoksi: La botistoj)

https://gutenberg.org/cache/epub/11152/pg11152.htm...

Nurmijärven Kivi-juhlat r.y. Toimisto
Kuokkalantie 2, Nurmijärvi puh. 050 584 1834
ke 12-15
toimisto (at) kivijuhlat.fi
Avoinna sopimuksen mukaan.

Ryhmä- ja lippuinfo
050 588 1834
info (at) kivijuhlat.fi

Teatteriesitykset kesällä Nurmijärvellä Palojoen kylässä Taaborinvuorella osoitteessa Koulunkulmantie 34.