Kommentteja kesän 2015 esityksestä


Lähetä oma kommenttisi meille Facebookin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen susanna.gillberg@kolumbus.fi. Julkaisemme kommentit halutessasi myös nimettömänä.


Nummisuutarit valtasivat Taaborinvuoren koko perheen versiona (Helsingin Sanomat 28.06.2015, Lauri Meri)

Taaborinvuorelta tähytään kauemmas (Kansan uutiset 29.06.2015, Veli-Pekka Leppänen)

Taaborilla näkyi "sovinnon kirkas taivas" (Markku Jalavan blogikirjoitus)


"Uskomattoman energistä. Välillä puhetta tuli kyllä solkenaan, hiukka silloin tipahdin kärryiltä. Mutta todella raikas ja innovoiva esitys." (Maija Peltoperä)


"Kiitos hienoista Nummisuutareista. Hienosti keskeiseksi teemaksi oli nostettu rasismin vastaisuus. Tästä voi olla ylpeä nurmijärveläisenä. Rohkea veto!" (Katsojan kommentti)


"Kannattaa mennä katsomaan! Kehissä on paljon nuorta energiaa. Piristäviä näkökulmia ohjaajalta! Kraatari Antreas oli kuitenkin paras!" (Jaakko Kivistö)


"Näytelmän tähti on itse ohjaaja. Hän on tehnyt taitavan sovituksen ja upean ohjauksen. Roolityö on tasalaatuista." (Katsojan kommentti)


"Energisin, raikkain ja tasaisin Nummisuutarit koskaan. Hienoja roolisuorituksia, erityisesti nuorilla! Kiitos." (Merja Lounela)


"Tykkään. Näyttelijät heittäytyy ja ilma oli melkein, kuin morsian. Hyvä äänentoisto!" (Eka Wekara)


"Vauhdikas esitys, roolisuoritukset luontaisia. Takariville puhe puuroutui ajoittain, selkeämpää artikulointia. Suosittelen." (Iris Vikman)


"Vaikuttava visuaalinen ilme! Kiitos puvustaja Päivi Uusitalo!" (Maarit Pihlman)


"Tässä oli jotain niin suomalaista." (Katsojalta kuultu kommentti ensi-illan jälkeen)