Nurmijärven Kivi-juhlat ry.

Nurmijärven Kivi-juhlat Ry:n tarkoituksena on Aleksis Kiven perinteen vaaliminen ja Kiven tuotannon, elämän sekä aikakauden tunnetuksi tekeminen taiteen eri ilmaisukeinoin järjestämällä Kivi-juhlia sekä muita Kiveä ja Kiven tuotantoa tunnetuksi tekeviä tilaisuuksia. Yhdistys järjestää myös teatteritaiteen opetusta.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen yhdistyksen tarkoitusperät hyväksyvä 18 vuotta täyttänyt henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Jäseneksi hyväksymisestä päättää johtokunta. Kunniajäseneksi voidaan kutsua yhdistyksen etuja ja tarkoitusperiä erityisesti edistänyt henkilö. Kunniajäseneksi kutsuu ja jäsenyyden hyväksyy johtokunta. Kunniajäsen on jäsenmaksuista vapaa. Henkilöjäsenet maksavat vuotuisen jäsenmaksun ja yhteisöjäsenet yhteisöjäsenmaksun. Sekä henkilöt että yhteisöt voivat maksaa kertakaikkisen ainaisjäsenmaksun. Maksujen suuruuden päättää syyskokous. Vuonna 2017 vuosijäsenmaksu on 15e ja ainaisjäsenmaksu 100e. Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksu on 170e ja vastaava ainaisjäsenmaksu 500e.

Yhdistyksen hallituksena toimii johtokunta, jonka valitsee syyskokous.
Vuonna 2017 johtokunnan kokoonpano on seuraava:

puheenjohtaja Lea Hirvasniemi-Haverinen (puhelin: 040 595 3956)

varsinainen jäsen Tuia Palonen
varsinainen jäsen Mikko Hyypiö
varsinainen jäsen Maija Tervonen
varsinainen jäsen Paula Havaste
varsinainen jäsenMarkku Jalava
varajäsen Maija Auramies
varajäsen Urpo Rauhala
varajäsen Marjut Timonen

kunnanhallituksen nimeämä jäsen Mia Fagerström
varajäsen Leena Koskela

Kivi-juhlien toiminnanjohtajana toimii Hannu Koski (puh. 046 564 4802).

Nurmijärven Uutiset: Kivi-juhlijoiden jalat vipattavat taas kohti Taaborinvuorta (15.04.2014)